Route

Deel ons

Volg ons

Yin Yoga bij Praktijk Movere

Nieuws >> Algemeen

Praktijk Movere start eind januari met Yin Yoga lessen. Deze worden aangeboden door een gespecialiseerde docent, Marjan Springelkamp. Yin Yoga is een vorm van yoga die nauw aansluit bij fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en haptonomie zoals wij dat voorstaan binnen onze praktijk. Ook past het in onze missie van het aanspreken op het zelfherstellend vermogen.

Locatie, tijdstip en tarieven

De lessen worden gegeven op de locatie van Praktijk Movere in de Verdieping, de voormalige Mariakerk, Nieuwe Akkers 18 te Paterswolde. De lessen worden gegeven op de dinsdagmiddag van 13.45 – 15.00 uur. Dit is nog onder voorbehoud, afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Het tijdstip wordt definitief vastgesteld in overleg met de deelnemers.

Een serie van 10 lessen kost € 110,-.  De geplande startdatum is 31 januari en de laatste les is op 11 april; in de voorjaarsvakantie is er geen les. Bij voldoende belangstelling bestaat de mogelijkheid om tot eind mei nog lessen te volgen buiten de vakanties om.

 

Aanmelden

Je kan je telefonisch of via de e-mail aanmelden bij Praktijk Movere.

Telefoon: 050 – 309 18 64

E-mail: info@praktijk-movere.nl

De lessen zullen doorgang vinden bij een minimum aantal deelnemers van 8 personen.

Maximaal worden 12 deelnemers toegelaten.

Vol = vol!