Route

Deel ons

Volg ons

Verminderde bereikbaarheid

Vanaf 13 juli tot en met 29 juli zijn wij verminder bereikbaar. Op de mail wordt in deze periode niet gereageerd.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 3875 7761.

Verbouwen op de Verdieping

Vanaf 5 februari gaan we starten met een kleine interne verbouwing. Kamer 3 wordt gesplitst in 2 ruimtes van 15 en 19 m2.

De ruimte van 15m2 zal worden ingericht als kantoorruimte. Deze is van maandag t/m vrijdag in gebruik door Rob Vincent van Lode Star Solutions.
In de avonden en weekenden is deze ruimte nog te huur, en naast werkruimte ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld therapie, counseling, coaching etc.
 
De ruimte van 19m2 binnenkort meer.

Kinderfeestjes op de Verdieping!

Binnenkort kunt ook een kinderfeestje boeken op de Verdieping!

We zijn nog druk bezig het aanbod uit te breiden, voor nu hebben we:

- KinderDisco

- KinderBios

- Boltaart maken (i.s.m. de Smaakmakerij)

- Stempels maken (i.s.m. Alamitti)

 

 

Yin Yoga bij Praktijk Movere

Praktijk Movere start eind januari met Yin Yoga lessen. Deze worden aangeboden door een gespecialiseerde docent, Marjan Springelkamp. Yin Yoga is een vorm van yoga die nauw aansluit bij fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en haptonomie zoals wij dat voorstaan binnen onze praktijk. Ook past het in onze missie van het aanspreken op het zelfherstellend vermogen.

Baby & Co

Vanaf mei ook zwangerschapscursus van Baby & Co op de Verdieping!

Zwangerschapsyoga

Hoera! Ook yogajuf Wilma Helmantel komt met haar zwangerschapsyoga naar de Verdieping. Elke maandagavond van 20.15 - 21.30 uur.

Yoga!

Monique Brinks komt haar yogaschool Yoga Terra lessen geven aan vrouwen, mannen, ouderen en kinderen. Welkom Monique!

Hypnose op de Verdieping!

Hypnose en regressie therapeut Mark Ringnalda heeft zijn praktijk aan huis in Eelde en komt per april met zijn behandelingen ook naar de Verdieping. " The life coach" kan je o.a. helpen bij het stoppen met roken, afvallen en het kwijtraken van angsten of trauma's.

Eerste gebruiker is bekend!

Wijkvereniging Nieuwe Akkers komt terug naar de wijk! Na wat omzwervingen komen zij met hun maandelijkse kaart- en sjoelavonden, hun visuitjes en andere jaarlijkse activiteiten naar de Verdieping.