Route

Deel ons

Volg ons

 

In de grote zaal van de Verdieping zal ongeveer eens in de 2 maanden een flim draaien. Met BIOS op de Verdieping willen we het dorp een plek geven waar je kleinschalig, gezellig met elkaar een flim kunt kijken, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Dit kan een kinderfilm zijn, maar ook films voor volwassen, vrouwen, mannen, ouderen, professionals of andere specifieke groepen.

Kaartjes zijn € 5,-. Consumpties mee nemen is niet toegestaan. U kunt voor en tijdens de eventuele pauze bij ons kiezen uit verschillende dranken en (verantwoorde) versnaperingen. Tijdens de kinderBIOS is ranja en popcorn altijd inbegrepen in de toegangsprijs.

Om op de hoogte te blijven van de films die draaien in de BIOS op de Verdieping meld je je aan op de Facebook pagina of via info@deverdiepingpaterswolde.nl.

 

Kinderfeestje

Met je kinderfeestje naar de BIOS op de Verdieping? Dat kan! Je kunt zelf je film kiezen, je kunt de zaal afhuren voor alleen jou en je vriendjes en vriendinnetjes en jullie kunnen gebruik maken van verschillende arrangementen met wat lekkers erbij..

Voor mogelijkheden mail met info@deverdiepingpaterswolde.nl.