Route

Deel ons

Volg ons

Ben je geïnteresseerd in de kamers die de Verdieping te bieden heeft?

Het centrum heeft verschillende ruimtes te huur voor zorgverleners, therapeuten, instructeurs, opleiders of andere aanbieders die passen binnen de thema's van de Verdieping. Deze ruimtes zijn incidenteel of structureel te huur per dagdeel.

  • Kamer 1 en 2 zijn volledig in gebruik door praktijk Movere
  • kamer 3 is 19 m2 groot en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in gebruik. Woensdag overdag, alle avonden en weekenden is deze vrij. Deze kamer is ingericht als massagestudio en wordt gebruikt door Massagestudio Eelde. De ruimte is ook geschikt voor bijvoorbeeld pedicure, manicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. Kosten € 30,- per dagdeel. 
  • kamer 4 is 15 m2 groot en ingericht als kantoorruimte of spreekkamer, met een bureau en bureaustoel, dressoir, kapstok en fijne zithoek. Ook heeft deze ruimte een groot whiteboard van maar liefst 100 x 200 cm en een draadloze printer. Kosten € 25,- per los dagdeel of € 35,- per dagdeel per maand vanaf 3 maanden contract.

                                          

  • De grote zaal is maar liefst 112 m2. Deze ruimte heeft een prachtig hoog plafond, een zachte dempende vloer en een nis waarin een prachtige bar is verwerkt, inclusief grote koelkast/diepvries. De zaal bevat een beamer en heeft een speciale muur geschikt voor projectie. Ook beschikken we over een uitgebreide geluidsinstallatie en disco lamp. Direct naast deze grote zaal zit een kleedkamer. Door al deze faciliteiten is deze ruimte uitermate geschikt voor o.a. lezingen, voorlichtingen, recepties, sport, dans, kinderdisco en andere bijeenkomsten.

In onze keukenruimte staat een automaat met koffie, heet water, chocomelk, wiener melange, espresso, cappuccino. Theezakjes en suiker en melk zijn aanwezig. Voor het gebruik van deze faciliteiten maken wij aparte afspraken.

Helaas heeft de Verdieping geen horecabestemming en is het schenken van alcohol in principe niet toegestaan, tenzij de activiteit valt onder de uitzonderingsreglementen de gemeente. Neem hiervoor contact op met ons.

 

In deze zaal draaien we een aantal keren per jaar films in de BIOS op de Verdieping.

Meld je hiervoor aanop de  Facebookpagina.