Route

Deel ons

Volg ons

Agenda

Hier vindt u de activiteiten die plaats vinden in de Verdieping. Veelal is opgave vereist, wees daar alert op.

Hebt u zelf ideeën, wensen of concrete plannen voor onze Agenda? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Details voor 12-02-2020, WOENSDAG (Terug naar het overzicht)

Dunstan Babytaal


Activiteit: Dunstan Babytaal
Datum: 12-02-2020, WOENSDAG
Tijd: 19.45 uur
Plaats:
Informatie:

Baby’s verstaan vanaf dag één? Dat kan. Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een fotografisch geheugen voor geluid, heeft ontdekt dat alle kinderen bij geboorte vijf geluiden maken met ieder een heel specifieke betekenis. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwars zit, darmkrampjes en ongemak. Deze ‘woorden’ worden veroorzaakt door reflexen van het kindje gecombineerd met geluid en zijn daardoor universeel voor alle baby’s in de eerste drie maanden van hun leven.

Michelle Hartgers van de Kleine Droom bied een workshop Dunstan Babytaal voor aanstaande ouders en ouders met baby’s tot drie maanden oud aan in de Verdieping.

Tijdens de workshop leer je wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je op kan letten om ze goed te herkennen. Bovendien krijg je praktische tips over wat je bijvoorbeeld kan doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes. Zodra je kindje geboren is kan je de Dunstan Babytaal geluiden herkennen en weet je direct wat je baby nodig heeft. Dat is een fijne start samen! 


Toekomstige activiteiten
Geen activiteiten
Plaatsgevonden activiteiten
 Theater Pannenkoek
 Dunstan Babytaal
 Film
 WOES naaicafé
 Overdag koor
 Voorstelling
 WOES naaicafé
 Ouder & Kind Café
 Dansworkshop
 Familie Yoga